КАЙЛЪКА РЕСУРС АД

site_restaurant

Ресторантски комплекс

Дружеството има собствен ресторант и кафе-бар. Ресторантът разполага с 90 места. Всеки ден повече от 200 души се доверяват на нашите майстор-готвачи, които се грижат менюто да е разнообразно във всеки сезон. Гозбите се приготвят от пресни продукти, свежи плодове и зеленчуци и ароматни подправки, доставени от утвърдени местни производители и доказали се на пазара доставчици. Качеството на приготвяните ястия се гарантира от вътрешнофирмения и постоянния контрол на служителите от Агенцията по безопасност на храните - гр. Плевен.

Ресторантът разполага с по-малка зала с 15 места, която се отдава под наем. Тя е е подходяща за организиране на различни събития - рождени дни, кръщенета и други лични тържества. Помещението е уютно и е с автентични рисунки от българския бит от времето, когато е строена складовата база. Желаещите да наемат помещението трябва да направят поръчка на храните и напитките 14 дни преди тържеството.

Планираме реновиране на лятната градина към ресторанта.

При нас ще откриете и щанд с млечните продукти на Мандра Тетевен. Задължително опитайте сирене „Вежен” и кашкавал „Премиум”, които се произвеждат по традиционни български рецепти от 1959 г. Сред продуктите на мандрата са моцарела по оригинална италианска рецепта, извара, масло, топено сирене и кашкавалено роле. Всички те са произведени от прясно мляко от Тетевенския балкан и вкусът им е неповторим дар от планината.

bg_BGBulgarian