КАЙЛЪКА РЕСУРС АД

ТИР-БУС МИВКА

Първата в града портална автоматична ТИР-БУС мивка заработи на територията на складовата ни база през декември 2019 г. Съоръжението е италианско производство, а измиването е с високо налягане, с дюзи, изработени по американски патент. Всичко това гарантира високото качество на услугата.  Порталът с три четки позволява височина на измиване 4,25 метра и предлага пълна гъвкавост за различни размери и конфигурации на камионите, автобусите и микробусите. Сред предлаганите услуги е и вътрешно почистване на превозните средства. Предвиждаме да разнообразим услугите на мивката чрез все по-пълно използване на нейните многообразни възможности.

СКЛАДОВА БАЗА

Отдаваме под наем складови помещения с площ от 200, 300, 500 и повече кв.м. Те са достъпни или от площадка на кота нула или разполагат с рампа за обслужване на клиентите и фирмите-доставчици. Създадени са добри условия за денонощен охраняем платен паркинг на леките и товарните автомобили за клиентите на базата.

Има възможност и за наемане на офиси, в зависимост от потребностите на нашите клиенти. В административната сграда има условия за телефонна и интернет връзка.

Базата ни, като наследник и правоприемник на ОПСО, има добра локация. Това привлича нашите клиенти, както и наличието на две рампи за обслужване на техните нужди. Ползватели на складовата ни база са над 50 фирми, някои от тях са наши клиенти повече от 10 години.

Клиентите ни винаги могат да разчитат на внимание и добро отношение от екипа на „Кайлъка Ресурс” АД.

ИНДУСТРИАЛНО СЕРВИЗЕН КОМПЛЕКС

Кайлъка Ресурс” АД стопанисва индустриално сервизен комплекс в западна индустриална зона на гр. Плевен. Сервизната база се отдава под наем и е подходяща за склад или производствено помещение. Имотът е с РЗП 3080 кв.м, напълно завършен и въведен в експлоатация. Той е с отлична локация – с лесен достъп до града, изходи за София и околовръстен път Русе-София, евентуално и за изграждащата се магистрала „Хемус”. Работната (чиста) височина е 5,65 метра, под – шлайфан бетон, индустриална настилка с възможност за промяна по време на строителство. Има възможност за монтиране на стелажи, захранване от собствен трафопост, според нуждите на клиента, и възможност за изграждане на отделен трафопост, и увеличение на мощности.

Имотът се състои от следните помещения:

  • – сервиз/склад – 356 кв.м с широчина между колоните 4 метра;
  • – сервиз/склад 474 кв.м с широчина между колоните 5 метра;
  • – агрегатно и санитарно помещение;
  • – склад/магазин – 654 кв.м;
  • – склад с рампа 530 кв.м;
  • – санитарни помещения;
  • – приемна;
  • – кафене.

Сградата на комплекса е нова и отговаря на най-новите стандарти за имот клас А. Прилежащият терен ще бъде ограден, осветен и охраняем.

РЕСТОРАНТЬОРСКИ КОМПЛЕКС

Дружеството има собствен ресторант и кафе-бар. Ресторантът разполага с 90 места. Всеки ден повече от 200 души се доверяват на нашите майстор-готвачи, които се грижат менюто да е разнообразно във всеки сезон. Гозбите се приготвят от пресни продукти, свежи плодове и зеленчуци и ароматни подправки, доставени от утвърдени местни производители и доказали се на пазара доставчици. Качеството на приготвяните ястия се гарантира от вътрешнофирмения и постоянния контрол на служителите от Агенцията по безопасност на храните – гр. Плевен.

Ресторантът разполага с по-малка зала с 15 места, която се отдава под наем. Тя е подходяща за организиране на различни събития – рождени дни, кръщенета и други лични тържества. Помещението е уютно и е с автентични рисунки от българския бит от времето, когато е строена складовата база. Желаещите да наемат помещението трябва да направят поръчка на храните и напитките 14 дни преди тържеството.

При нас ще откриете и щанд с млечните продукти на Мандра Тетевен. Задължително опитайте сирене „Вежен” и кашкавал „Премиум”, които се произвеждат по традиционни български рецепти от 1959 г. Сред продуктите на мандрата са моцарела по оригинална италианска рецепта, извара, масло, топено сирене и кашкавалено роле. Всички те са произведени от прясно мляко от Тетевенския балкан и вкусът им е неповторим дар от планината.

en_USEnglish